Diumenge, 28 d'abril de 2024
municipals 2015

ERC es desentén de les queixes del CF Tremp sobre l'estat del Pedrasanta

El CF Tremp ha denunciat el mal estat de les instal·lacions del camp de futbol, de titularitat municipal

Jordi Ubach 21 de maig de 2015 a les 12:20

L'estat de les instal·lacions del Pedrasanta, objecte de polèmica electoral. Foto: Jordi Ubach


ERC Tremp s'ha desentès de les queixes que el Club de Futbol Tremp ha fet arribar a l'ajuntament de la localitat per les deficiències de les instal·lacions del camp de futbol Pedrasanta, de titularitat municipal. En una roda de premsa convocada aquest dimecres al vespre al mateix camp de futbol, la candidata d'ERC a Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat que té constància que les reclamacions del CF Tremp "van entrar a l'ajuntament fa més d'un any, concretament el 7 d'abril de 2014", però que el partit no hi té "res a veure".

Aquestes declaracions arriben després que l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, relacionés la denúncia del Club amb la relació familiar del seu president i la cap de llista republicana, titllant-la d'una estratègia "purament electoral". Unes declaracions que no van caure bé en el sí del partit republicà i a les quals Maria Pilar Cases s'ha referit assenyalant que barrejar política i família "no toca". Orrit, per la seva banda, no ha volgut fer més declaracions al respecte.

Un tema de "voluntat"

Maria Pilar Cases ha explicat que les deficiències que presenta el camp de futbol municipal Pedrasanta, així com els pavellons del Joncar i del Casal "costen molt poc solucionar" i que només depenen de la "voluntat" que hi vulgui posar el consistori. Per això proposa la creació d'una comissió que vetlli per solucionar els problemes dels clubs esportius, formada pels propis clubs i pels partits polítics representats a l'ajuntament. ERC també ha exposat la proposta d'arranjar un camí que encercli el camp de futbol per a que s'hi pugui passejar amb tranquil·litat.
 

Estat del sostre del vestidor local del Pedrasanta, amb filtracions d'aigua. Foto: Jordi Ubach


Una altra proposta exposada per ERC en la roda de premsa és la recuperació del parc urbà de la Fontvella. Un projecte sorgit fa 10 anys "que no s'ha tingut en compte per l'actual consistori i que ni tan sols consta en el pla urbanístic com a zona verda", segons Cases. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació