Dissabte, 20 d'abril de 2024

Inaugurada la 51a edició de la Fira de Primavera de Tremp

Inclou la 8a Fira de l'Embotit del Pirineu i del Mercat del Pirineu Fantàstic

Redacció 9 de maig de 2015 a les 12:23

El nucli de la Fira es concentra a la Rambla Doctor Pearson. Foto: Jordi Ubach


Tremp arriba a la 51a edició de la seva fira multisectorial amb un programa d'actes complementari farcit de propostes culturals i turístiques i amb noves edicions de la Fira de l'Embotit del Pirineu i del Mercat del Pirineu Fantàstic, amb parades i demostracions d'oficis; i amb la col·laboració de moltes de les entitats i associacions locals.

Així, els visitants i trempolins trobaran durant els dies de la Fira activitats com els aperitius musicals i concerts de carrer de l'Escola Municipal de Música, espectacles i tallers per a nens i nenes i per a famílies, i per descomptat, la tradicional Cercavila amb els Gegants de Tremp i la Casa del Sol Naixent, una batucada i l'Escala en Hi-Fi de la Colla de Diables Lo Peirot; una ballada de Sardanes i la 2a trobada de cotxes clàssics.

També tindrà lloc la 2a Trobada de Cotxes Clàssics de Tremp, a càrrec de l’Associació Cultural de Vehicles Clàssics del Pallars, el diumenge a partir de les 10:30h, així com la jornada de portes obertes de l'Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà, amb nous espais temàtics destinats als voltors i a la ruta 'Perseguits i Salvats'.

Així mateix, en l'àmbit agroalimentari, tindrà lloc una demostració de cuina i el sopar tast, que organitza l'Associació de Professionals de l'Àmbit Turístic (Apat), i la presentació i degustació d'olis de l'Associació de Productors d'Oli del Pallars. També es farà el tast dels vins de la subzona Pallars, de la DO Costers de Segre, que s'han envellit al pantà de Sant Antoni durant 7 mesos.

A més, per tal de continuar difonent les Ciències de la Terra i la seva importància en la formació dels nostres paisatges, juntament amb l'empresa Eureka SGN enguany s’han organitzat dues visites guiades: 'Tremp, ciutat geològica' i 'La Conca de Tremp, un laboratori geològic a l'aire lliure', a les quals cal inscriure's per participar-hi, mitjançant la pàgina web de l’ajuntament.
 
A banda dels actes tradicionals de la Fira, previstos per al cap de setmana, hi ha diversos actes paral·lels els dies 7 i 8 i el 14 de maig, pe Sant Bonifaci.
 

Consulta el programa d'actes de la 51a Fira de Primavera de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació