Dimecres, 24 d'abril de 2024
ESPORTS

Tot a punt per a una nova edició de la marxa cicloturista «La Pallaresa»

La prova, que aquest any arriba a la seva 24a edició, comptarà amb la participació de 253 ciclistes

Redacció 1 de maig de 2015 a les 10:54

La Marxa cicloturista 'La Pallaresa' arriba a la seva 24a edició. Foto: Unió Ciclista Tremp


Tremp acull un any més la Marxa cicloturista del Pallars 'La Pallaresa', una prova anual que organitza la Unió Ciclista Tremp i que enguany arriba a la seva 24a edició. Es tracta d'una marxa de carretera, no competitiva, que s'inclou dins el calendari de les marxes del circuit Ciclopirineus i que tindrà lloc aquest dissabte 2 de maig.

Aquest any l'organització s'ha plantejat fer una prova més accessible que mai i que tothom amb un mínim de forma física pugui gaudir dels paisatges i de l'entorn dels Pallars. És per aquest motiu que a banda de la ja típica cursa llarga, aquest any s'ha creat 'La Pallaresa Light', un circuit que segueix una part de la llarga i és queda en 112 quilòmetres i 1.200m de desnivell. Es tracta de seguir el mateix recorregut que llarga fins a Sort passant per l'estany de Montcortés, baixant cap a Gerri de la Sal, i un cop a Sort donar el tomb a la rotonda de Llessui per reemprendre el mateix itinerari però al revés. 

La Pallaresa llarga, per la seva banda, manté el circuit dels darrers anys intacte. Un circuit que va fins a Sort passant pel port de Montcortés, puja al port del Cantó per baixar fins a Adrall, i acaba amb el port de Bòixols per finalment tornar a Tremp.

L'organització premiarà els participants amb mèrits particulars; així doncs, els quatre trofeus que donaran seran pel participant de major edat, pel participant més jove, pel Club amb major representació (mínim 5 participants) i pel Club més llunyà (mínim 5 participants). A més, tots els participants rebran un mallot conmemoratiu de la marxa per haver participat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació