Dijous, 18 d'abril de 2024

Temperatures d'estiu per aquest cap de setmana llarg de maig

Tot i les altes temperatures, podria caure algun xàfec en qualsevol punt del Pirineu tan divendres com dissabte | El diumenge es preveu un dia radiant

Redacció 30 d'abril de 2015 a les 17:32

Molts pallaresos aprofiten l'1 de maig per passar uns dies fora. Foto: BP Diari


Per a tots aquells que aquest cap de setmana us escapeu, esteu d'enhorabona. Es presenta un temps estable, amb temperatures superiors als 25 graus i força sol. Només alguns núvols alts enteranyinaran una mica el cel, que pot quedar cobert puntualment en qualsevol punt, però el sol de maig ja és fort i l'ambient serà més càlid dia rere dia. El temps es complicarà una mica divendres i dissabte a la tarda, ja que es poden presentar alguns ruixats en punts del Pirineu. 

Tot i això, els que aneu a la platja us podreu banyar, però haureu de ser una mica valents, ja que el mar encara estarà una mica fred. Pel que fa al vent, serà en règim de brises i molt fluix, amb algun cops forts al litoral. També poden aparèixer boires costaneres per la diferència de temperatures entre el mar i l'aire. Per diumenge els mapes preveuen un dia radiant, amb sol i calor arreu del país.

Divendres
 

Previsió per divendres a la tarda. Foto: Meteocat


Dissabte
 

Previsió per dissabte al matí. Foto: Meteocat

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació