Divendres, 10 de maig de 2024
MUNICIPALS 2015

CiU presenta els seus caps de llista al Pallars Sobirà

El secretari d'organització convergent, Lluís Maria Corominas, va estar present a l'acte

Redacció 23 d'abril de 2015 a les 20:08

Els candidats a les alcaldies, junts, un cop presentats. Foto: Imma Gallardo


El secretari d'organització de Convergència, Lluís Maria Corominas, ha presentat aquest dimecres al local de CDC de Sort els caps de llista amb què la formació convergent es presentarà a les eleccions municipals del proper 24 de maig a les poblacions de la comarca del Pallars Sobirà. Corominas va estar acompanyat del president de la federació de CDC a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins; i el cap comarcal de Convergència, Joan Montaña.

En total, al Pallars Sobirà s'han confeccionat llistes a 14 dels 15 municipis possibles, amb l'excepció de Baix Pallars. A més, CiU es presenta a quatre Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) com són les de Baiasca, Arestui, Ainet de Besan i Araós. 

Els candidats a les alcaldies són Llàtzer Sibís (Sort), Josep Maria Lladós (Alins), Laura Arraut (Alt Àneu), Josep Maria Sebastià (Espot), Immaculada Bruna (Esterri d'Àneu), Joel Orteu (Esterri de Cardós), Santiago Isús (Farrera), Josep Antoni Cervós (La Guingueta d'Àneu), Salvador Tomàs (Lladorre), Anna Panisello (Llavorsí), Gerard Sabarich (Rialp), Albert Vilardell (Soriguera), Felip Ticó (Tírvia) i Llorenç Sànchez (Vall de Cardós).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació