Dimecres, 24 d'abril de 2024
MUNICIPALS 2015

Totes les candidatures dels municipis del Pallars

Aquesta mitjanit s’han publicat les llistes de les eleccions municipals del 24 de maig

Jordi Ubach 22 d'abril de 2015 a les 11:21

Una mesa electoral en les eleccions municipals de 2011. Foto: Adrià Costa


Aquest matí, el Butlletí Oficial de la Diputació de Lleida ha publicat les 85 llistes que es presenten al Pallars a les eleccions municipals del 24 de maig. Ara s'obre un altre període de sis dies per esmenar possibles irregularitats. Les llistes seran proclamades definitivament el 28 d'abril.

En el conjunt de les comarques pallareses, CiU és el partit que presenta més llistes electorals, amb un total de 28, seguit de lluny per ERC amb 15. Candidatura de Progrés (marca blanca del PSC) i el Partit Popular n'aporten 11. De llistes independents se n'han presentat també 11, 4 del partit Fem Municipi, 3 de la CUP i 2 del Partit Socialista de Catalunya, que experimenta al Pallars una davallada notòria.

Pel que fa a les capitals de comarca, a Tremp han estat quatre finalment les llistes presentades. Optaran a l'alcaldia l'actual batlle, Víctor Orrit, que es presenta per Compromís per Tremp-Candidatura de Progrés; Joan Ubach, que ho fa per CiU; Maria Pilar Cases per ERC; i Ana Cava pel PP.

A la capital del Pallars Sobirà són cinc les candidatures que opten a l'alcaldia. Llàtzer Sibís intentarà repetir com alcalde de Sort amb CiU; Lluís Juangran es presenta amb ERC; Antonio de Padua ho fa amb Candidatura de Progrés; Raimon Monterde amb Fem Municipi; i Baldo Farré amb la CUP.

Quatre pobles ja coneixen el seu futur alcalde

Martí Cardona a Conca de Dalt, Josep Maria Sebastià a Espot, Josep Maria Semino a Baix Pallars i Josep Antoni Cervós a la Guingueta d'Àneu ja saben que tenen l'alcaldia assegurada fins el 2019. Les seves són les úniques candidatures que s'han presentat als respectius municipis. 

Podeu consultar totes les llistes clicant l'enllaç que us mostrem a continuació.
 

Candidatures presentades a la Junta Electoral de Zona de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació