Divendres, 26 d'abril de 2024
ESPORTS

La Caminada de les Carenes es consolida en la seva 6a edició

555 participants es van donar cita en alguna de les 3 modalitats de la prova

Redacció 20 d'abril de 2015 a les 13:40

La Caminada de les Carenes va reunir 555 participants. Foto: Llibert Cases


Aquest passat dissabte s'ha disputat la Caminada de les Carenes, una prova que uneix Tremp i el Pont de Suert i que transcorre per antics senders de muntanya. La prova està inclosa en la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC i forma part de la lliga de curses de muntanya KorrePirineus. Des dels seus inicis manté com a filosofia el foment de l'hàbit saludable de caminar i la potenciació de l'associacionisme i la col·laboració entre els dos municipis.

Els 555 participants de la cursa van poder triar participar a la caminada entre 3 recorreguts: des del Pont de Suert fins a Tremp, amb una distància de 54 quilòmetres, que va comptar amb 174 inscrits; des d'Adons fins a Tremp, amb un recorregut de 32 quilòmetres, amb 324 inscrits; i un nou recorregut d'enguany, la Carenetes, en el qual hi van poder participar nois i noies a partir de 9 anys, així com totes aquelles persones que no volien fer unes distàncies tan grans. El recorregut, en aquest cas, va ser de 9 quilòmetres i la sortida es va fer des Gurp, i va comptar amb 57 participants entre nens, nenes i adults.

El temps del primer classificat, Josep Cuadrat, amb una marca de 5 hores i 29 minuts, és el nou rècord de la prova. La primera classificada en categoria femenina va ser Neus Peró, amb un temps de 7 hores i 35 minuts.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació