Dissabte, 27 d'abril de 2024

Últims dies per gaudir de l'esquí al Pallars

Espot i Port Ainé tanquen portes aquest cap de setmana amb tarifes reduïdes i horari de primavera | Tavascan tanca amb bones xifres en nòrdic

Redacció 10 d'abril de 2015 a les 13:16

L'snowpark de Port Ainé va posar fi a la temporada el passat cap de setmana. Foto: Skipallars


Ja hem passat Setmana i Santa i això significa que toca acomiadar la temporada d'esquí. Una temporada que ha estat força llarga, no tant per la quantitat de neu que ha caigut al llarg de l'hivern, sinó per la regularitat amb la que ho ha fet. Amb tot, els amants dels esports d'hivern encara tenen una última oportunitat, aquest cap de setmana, per gaudir de l'esquí a les comarques pallareses. 

Les estacions del grup FGC, Espot i Port Ainé, doncs, han establert per aquest darrer cap de setmana una tarifa reduïda de forfet de 12 euros pels adults i els infants. Ambdues estacions estaran obertes pràcticament al 100%. A més, els usuaris podran passar la nit a l'Hotel Port Ainé 2000, que també estarà en funcionament. Les estacions de Skipallars, a més, han fixat un horari de 8h a 15h, així com també el Parc Lúdic, que oferirà el mateix horari.

Tavascan tanca amb bones xifres en nòrdic

L’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan, per la seva banda, ja ha tancat les portes i ho ha fet marcada per l’èxit dels circuits inclusius, els quals es van inaugurar el passat febrer i han estat un nou pol d’interès i d’atracció de les pistes. Justament gràcies als circuits inclusius, els visitants de les pistes de nòrdic i de raquetes han augmentat lleugerament aquesta temporada.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació