Diumenge, 28 d'abril de 2024

Una road movie per Europa al «Documental del mes» d'abril

El documental explica la història d'amistat de tres joves italians

Redacció 9 d'abril de 2015 a les 14:01

Fotograma del documental, que es projectarà avui a l'Ecomuseu. Foto: The Special Need


Com cada primer dijous de mes, tornen les projeccions d''El Documental del mes' a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Serà aquest vespre, novament en sessió doble, a les 20h i a les 22h, a la Quadra de Casa Gassia, amb la projecció del documental 'The Special Need' (2013), del cineasta italià Carlo Zoratti. 
 
Aquesta és la història d'amistat de tres joves italians que decideixen ajudar un d'ells a tenir la seva primera relació amb una noia. La seva missió no serà senzilla. Carlo i Alex volen ajudar el seu amic Enea, de 29 anys, a apropar-se a les noies, tot i que no saben exactament com fer-ho, perquè Enea és autista.

Començaran un viatge per tot Europa on trobaran molt més del que estaven buscant. Una road movie italiana, alegre, sense complexos i fresca, que recull l'esperit del neorealisme i l'incorpora al documentalisme
 
'El Documental del Mes' té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. S'emet de manera simultània a més de 50 sales i cinemes de l’'estat espanyol, de Xile i Argentina.
 
Podeu veure el tràiler del documental 'The Special Need' sota aquestes línies.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació