Dijous, 2 de maig de 2024
MUNICIPALS 2015

El PP presenta oficialment la seva candidatura a Tremp

Alberto Fernández Díaz i Dolors López, entre altres membres del partit, han presentat Ana Cava com a candidata a l'alcaldia de Tremp

Redacció 1 d'abril de 2015 a les 13:34

La presentació va tenir lloc a l'Hotel Segle XX de Tremp. Foto: PP Lleida


La popular Ana Cava ha estat presentada aquest dimarts com a candidata a l'alcaldia de Tremp, en un acte que ha comptat amb la presència del president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz; la presidenta del PP de Lleida, Dolors López; el secretari general provincial, Salvador Puy; el diputat al Congrés, José Ignacio Llorens; la subdelegada del Govern d'Espanya, Inma Manso, i la diputada al Parlament, Marisa Xandri, a més de militants del Partit Popular de Tremp.

La presentació va tenir lloc a l'Hotel Segle XX de la capital del Jussà. A banda de la presentació, Ana Cava i la delegació del Partit Popular van recórrer la zona comercial de Tremp, on van conversar amb els veïns i veïnes del municipi, i van fer una visita a l'Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà. Cava es presenta com a candidata a l'alcaldia per segona vegada consecutiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació