1 de 10

L'Ajuntament de la Pobla de Segur potencia Projecte Home al Pallars

El consistori dóna suport a la implantació de l'entitat a la comarca | La millora de l'accessibilitat per arribar a més persones és l'objectiu del servei

per Redacció, 31 de març de 2015 a les 12:37 |

Una imatge de la signatura del conveni. Foto: Projecte Home


L'Ajuntament de La Pobla de Segur col·laborarà amb Projecte Home Catalunya en l'impuls del Servei d'Atenció de les Addiccions a Lleida, en funcionament des de l'octubre de l'any passat. L'alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, i el director de Projecte Home, Oriol Esculies, han firmat aquest dilluns un conveni de col·laboració a través del qual el consistori donarà suport a la iniciativa de l'entitat d'oferir un servei de proximitat a les comarques de Lleida i del Pirineu.


L'acord permetrà a Projecte Home potenciar un servei que actualment té el seu punt d'atenció al Centre Cívic Tarraquet de Tremp i que té com a objectiu apropar el tractament a les persones amb problemes d'addiccions del Pallars i de les comarques pirinenques, especialment per a aquelles amb menys recursos econòmics. El conveni inclou també l'atenció als familiars de les persones amb addiccions, l'assessorament tècnic a l'Ajuntament en matèria de drogodependències així com la possibilitat de dur a terme accions de prevenció i sensibilització a les escoles de La Pobla de Segur.

El desplegament d'aquest servei, que compta amb la psicòloga Sònia Font com a coordinadora, ha de permetre a Projecte Home arribar més a prop i a més persones que necessitin ajuda. Aquesta acció respon a les línies estratègiques de l'entitat, que prioritzen l'atenció a les persones més vulnerables i la millora de l'accessibilitat al conjunt del territori català.


Projecte Home Catalunya és una ONG catalana creada el 1995 pel tractament, la prevenció i la sensibilització de les drogodependències i d'altres conductes addictives. En aquest temps, ha atès més de 20.000 persones amb problemes de drogues. Exerceix com a ONG de caràcter consultiu especial davant el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació