Dissabte, 18 de maig de 2024

Una empresa de la Pobla de Segur, líder en energies renovables a Espanya

Damia Solar s'ha consolidat des del passat desembre com la botiga online nº1 a Espanya en aquest sector amb més de 40.000 visites mensuals

Redacció 29 de març de 2015 a les 11:56

 


Una botiga online d'energia solar amb seu a la Pobla de Segur, Damia Solar, s'ha consolidat des del passat mes de desembre com la botiga online d'energies renovables nº1 a Espanya amb més de 40.000 visites mensuals, mantenint-se en aquesta posició des de llavors i cobrint un alt volum de vendes en el territori espanyol.

Paral·lel a la botiga, Damia Solar va crear a inics del 2014 la seva pròpia marca anomenada Ecosolar Green Energy Products. Des de llavors ha anat ampliant la gama de productes, oferint en l'actualitat plaques solars fotovoltaiques, inversors de corrent, reguladors, bombes d'aigua solars, etc.

En el darrer any l'empresa de la Pobla ha tingut un creixement exponencial i es una de les empreses de la comarca amb més projecció a nivell nacional. A part de la venda i la distribució, al Pallars, també realitza la instal·lació de kits solars per vivendes, finques, horts, granges i per a qualsevol lloc on es necessiti disposar d'energia elèctrica.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació