16 d'abril de 2024
ESPORTS

Torna la Tamarro Race a Espot amb la 7a edició

L'estació pallaresa acull una nova edició d'aquesta cursa popular, que espera la participació de 300 persones

Redacció 26 de març de 2015 a les 12:13

La Tamarro Race és una de les proves més populars de l'esquí al Pirineu. Foto: Skipallars


Com cada any, l'estació d'Espot organitza la gran festa VII Espot Tamarro Race. Es tracta d'una cursa popular oberta a tothom que se celebrarà aquest dissabte amb un programa carregat de diversió i activitats per a petits i grans. El recorregut és un descens 'Combi-Race' de 4 quilòmetres amb sortida des de la pista Solana i arribada a peu d'estació, amb un desnivell de 800 metres. 

Aquesta cursa popular compta amb el recorregut més llarg del Pirineu i reunirà a més de 300 entusiastes esquiadors i snowboarders per acomiadar la temporada gaudint de la neu d'Espot i de la festa i la xocolatada que es farà a la tarda a peu del telecadira de La Roca.
 
Amb inscripció gratuïta, la Tamarro està oberta a totes les edats i en la categoria dels més petits, fins a 7 anys, es permet fer la baixada acompanyats per un adult. Posteriorment si aquest volgués fer el descens en solitari podria fer-lo sense cap problema i així conèixer el seu temps. La carrera pot fer-se amb esquís o snow, tot i que no hi ha classificacions diferenciades.
 
Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la cursa de bon matí a Pista Solana a les taquilles de l'estació (de 9.30 h a 10 h). La Tamarro Race iniciarà a les 10h i a les 13h es farà el lliurament de premis a cota 2000.

Trofeu escolar Diputació de Lleida

El mateix dissabte, també a Espot, es disputarà la cursa territorial d'esquí alpí escolar. Serà de 9h del matí a 14h de la tarda.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació