Divendres, 17 de maig de 2024
ESPORTS

El Club Patí Tremp, capdavanter amb podis a la 1a Volta d'Iniciació

El club ha fet un paper destacable a nivell lleidatà | La 2a Volta comença el 26 d'abril

Redacció 22 de març de 2015 a les 11:24

El Club Patí Tremp, líder de Lleida amb podis. Foto: CP Tremp


Un cop finalitzada la 3a jornada de la 1a Volta d’Iniciació de patinatge, el Club Patí Tremp suma un total d'11 podis en el campionat, fet que l'ha convertit en el club en aconseguir més podis de tota la demarcació de Lleida. El segueixen el CPA Tàrrega i el CH Cadí amb 10 podis i el PA La Seu amb 9. La darrera prova ha tingut lloc a la localitat de les Borges Blanques.

Cal destacar que el CPA Tàrrega està entrenat pel mateix equip tècnic que el CP Tremp, en Joan Potrony i la Thaís Pla, fet que els situa com els entrenadors amb més bons resultats de la província amb 21 podis aconseguits pels seus alumnes dels 72 que hi havien. En aquesta competició participen 466 patinadors de 22 clubs de la província en diferents nivells de patinatge dividits entre E, C, B, A i Debutants.

Entre abril i maig es farà la 2a Volta del Campionat i entre aquestes dues competicions es classificaran els 5 millors de cada grup per a participar a la final que es celebrarà el 13 de setembre a Tremp. Les pròximes competicions de patinatge artístic, en la 2a Volta d'Iniciació, tindran lloc el 26 d'abril i el 3 i 17 de maig.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, patinatge, CP Tremp
Participació