Divendres, 3 de maig de 2024
ESPORTS

Rialp recupera les instal·lacions de l'antic Sports Center

El complex esportiu 'Play Sports', de més de 2.000 metres quadrats, disposa de dues pistes de pàdel, piscina, sauna i spa

Redacció 15 de març de 2015 a les 18:42

El president de FGC, Enric Ticó, va inaugurar dissabte les instal·lacions. Foto: FGC


El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha inaugurat aquest dissabte el nou complex esportiu 'Play Sports' de Rialp, pensat per a les activitats après ski dels visitants de les estacions d’Espot i Port Ainé i per a la població local del Pallars Sobirà. Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va cedir l’any passat aquesta instal·lació a un grup d’emprenedors de la zona per un període de 25 anys, dins d’un pla de d’actuacions per promoure l’activitat econòmica a la comarca.
 
Amb una inversió de 700.000 euros, les instal·lacions del nou Sports Center compten amb més de 2.000 metres quadrats, dues pistes de pàdel, activitats dirigides, piscina, sauna i spa. A més, disposa d’una zona de jocs i una terrassa amb solàriu. Play Sport, a més, aposta per la conservació del medi ambient i pel turisme de qualitat i, per aquest motiu, fa servir energies renovables (biomassa forestal) en tots els seus serveis i instal·lacions.
 
A més, en aquesta línia de treball de compromís amb el territori, FGC manté un contracte amb la Fundació Pere Tarrés per a la gestió de l'Alberg Les Estades. Amb la nova activitat que es generarà, s’espera revitalitzar l’afluència de clients a l’alberg per la seva situació privilegiada al costat de l’Sports Center.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació