Dilluns, 6 de maig de 2024

Espot, la destinació d'esquí amb la millor reputació online d'Espanya

Els hotels d'Espot, amb 84 punts sobre 100, són els més ben valorats del país | De les deu principals destinacions cinc són catalanes, quatre aragoneses i una andalusa

Redacció 10 de març de 2015 a les 10:41

Els hotels d'Espot gaudeixen d'una molt bona valoració. Foto: Hotel Roya


Una anàlisi de la plataforma web trivago.es sobre la reputació online de les principals destinacions espanyoles per esquiar conclou que els hotels d'Espot són els més ben valorats del país, amb una puntuació de 84 sobre 100. Per realitzar l'estudi s'han tingut en compte les opinions de més de 37.000 usuaris publicades als webs que integra el comparador de preus sobre els hotels de cada destinació.

Les destinacions més buscades per esquiar a Espanya es reparteixen entre Catalunya, Aragó i Andalusia. Els hotels situats al Pirineu català són, de llarg, els més ben valorats.

El Pirineu lleidatà encapçala el rànquing

Les tres destinacions amb millor reputació online es troben a la província de Lleida. Després d'Espot (84 punts), el podi el completen dos poblacions del Pirineu català situades a la Vall d'Aran: Baqueira, amb 82'65 punts sobre 100; i Salardú, amb 82'82 punts. 

El cinquè i sisè lloc l'ocupen també les destinacions catalanes de la Vall de Boí, amb 81'76 punts, i Vielha e Mijaran, amb una puntuació de 80'73, sumant un total de cinc destinacions a la comunitat de Catalunya.
 


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació