Dilluns, 13 de maig de 2024
ESPORTS

Marc Vilanova debuta com a professional a Argèlia

El ciclista pallarès inicia la temporada amb una sèrie de curses al país africà

Redacció 6 de març de 2015 a les 11:55

Maillot amb què Marc Vilanova debutarà aquesta tarda. Foto: Marc Vilanova


El ciclista pallarès Marc Vilanova, recentment fitxat per l'equip paraguaià Start Cycling Team, debutarà aquesta tarda a partir de les 15:30h com a professional al critèrium ciutat d'Alger, que forma part d'una sèrie de proves que es disputaran fins el 14 de març a Algèria. El ciclista de Tremp correrà durant aquests dies el Circuit d'Alger, el Tour d’Oranie, el GP d’Oran i el Tour de Blida, juntament amb els seus companys seleccionats: Axel Costa, Andreas Keuser, Christoph Danner i Romeo Daniel Quicibal.

Posteriorment, Vilanova té previst, a falta de la invitació a l’equip, desplaçar-se a Rússia per afrontar el GP de Sotxi, que es disputa del 19 al 22 de març. Vilanova també participarà en el GP Miguel Indurain del 4 d’abril i la Volta a la Rioja, el 5 d’abril. Al seu calendari també figura la Volta a Castella i Lleó, del 17 al 19 d’abril, abans de viatjar a Bèlgica per afrontar amb el seu equip les primeres karmesse de la temporada.
 

Vilanova disputarà el Tour d'Algérie. Foto: Tour d'Algérie


Amb el seu fitxatge per l'equip Start, Vilanova s'assegura córrer en l'àmbit professional del ciclisme dins la categoria Continental de la Unió Ciclista Internacional (UCI), la tercera dins el professionalisme. El pallarès corria fins la temporada passada en una categoria inferior, la Elit, a les files del CKT UAM Monton. Vilanova es mostra il·lusionat i "amb moltes ganes de posar-me el dorsal i anar agafant ritme de competició".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació