Dilluns, 29 d'abril de 2024
ESPORTS

Derrota del Futbol Sala Tremp a la pista del Futsal Lleida (6-4)

El conjunt pallarès va arribar a l'últim minut de partit amb opcions d'empatar en un camp complicat

Redacció 10 de febrer de 2015 a les 14:38

El Tremp va caure a la pista del líder. Foto: Futsal Lleida

Derrota del Futbol Sala Tremp a la pista del líder Futsal Cafeteria Sandra Casa Aragón Lleida, un equip que compta els 12 partits disputats per victòries (6-4). El partit va ser més igualat i emocionant del que es podia presagiar tenint en compte la posició que ocupen tots dos equips a la classificació.

De seguida es van avançar els locals amb un gol de Martínez al minut 3. El Tremp, que es presentava a Lleida amb nombroses baixes, va saber jugar de tu a tu contra un rival superior, fins el punt d'aconseguir capgirar el marcador gràcies a dos gols d'Ibai, al minut 8, i d'Hubert, al 17 (1-2). Tots dos equips van fallar dos doble penals a la primera part, període que acabaria amb un gol dels lleidatans a un minut pel descans, obra de Fernández (2-2).

La segona part va ser trepidant. Els locals es tornaven a avançar al marcador al minut 24 gràcies a Pulido, qui novament marcava al 33 per posar el 4-2. El LoPallars Televisió Tremp ho continuava intentant però sense encert, davant un equip lleidatà molt sòlid. El 5-2 de Martínez a falta de 3 minuts pel final semblava sentenciar el matx.

Però va aparèixer Sekou, que amb dos grans gols al mateix minut 38, tornava a posar l'equip dins el partit (5-4) i amb opcions reals d'empatar a una pista realment complicada. Les opcions es van esvair quan un minut després Farran sentenciava el matx amb el 6-4 final.

El LoPallars Televisió Tremp continua penúltim amb 6 punts i veu com la permanència s'allunya, després de la victòria del FS Amposta contra el CFS El Catllar. La salvació és ara a 6 punts. La setmana que ve l'equip descansa.