Dissabte, 18 de maig de 2024

El Club Bàsquet Tremp triomfa a la 17a Festa de l'Esport de Tremp

La festa s'ha celebrat per primer cop a l'Espai Cultural La Lira i ha reunit unes 300 persones relacionades amb el món de l'esport

Pallars Digital 18 de gener de 2015 a les 17:06
L'Espai Cultural La Lira ha acollit aquest matí l'acte de lliurament de guardons de la 17a Festa de l'Esport de Tremp, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tremp i les entitats esportives municipals. La Festa reconeix els esportistes, entitats o directius més destacats del municipi durant la temporada anterior.
 
El club que més trofeus s'ha endut en aquesta edició ha estat el Club Bàsquet Tremp, que a més ha estat escollit com la millor entitat del 2014. També s'ha fet un reconeixement a les entitats que durant l'any passat van celebrar un aniversari especial, com és el cas del Club de Futbol Tremp pel seu centenari, de la Societat Amics de la Muntanya (SAM) pels seus 50 anys i del Club Bàsquet Tremp i el Club Patí Tremp pel seu 30è aniversari. 
 
El millor entrenador ha estat Diego Roldan del Club Bàsquet Tremp, la millor directiva la Maribel Hernàndez i els millors equips han estat el benjamí i el sènior A del Futbol Sala. El millor esportista sènior ha estat Oriol Ubach, del Club Bàsquet Tremp.
 
En l'’apartat de reconeixements cal destacar l'homenatge a títol pòstum a dos persones que ens van deixar l’any passat, Xavier Uriach i Pepe Nuñez, que s'han emportat les dos ovacions del matí. L'acte ha comptat com a convidat especial amb el ciclista Marc Vilanova, que recentment ha fitxat per l’equip Star-Trigon i l’any passat va ser subcampió en el campionat de Catalunya en ruta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor