Dissabte, 27 d'abril de 2024

Una història sobre la riquesa de les protestes pacífiques al 'Documental del mes' de gener

Pallars Digital 15 de gener de 2015 a les 10:31

 
REDACCIÓ | Com cada mes, tornen les projeccions d''El Documental del mes' a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Serà aquest vespre, en una única sessió a les 20h, amb la projecció del documental 'Everyday Rebellion' (2013), dels germans Riahi. Serà en versió original subtitulada. 
 
Què tenen en comú el moviment Occupy Wall Street  i els indignats d'Espanya o la Primavera Àrab? Hi ha alguna connexió entre la lluita del moviment iranià per la democràcia i la revolta de Síria? Quin és l'enllaç entre les activistes ucraïneses en topless de Femen i una cultura islàmica com Egipte? I per sobre de tot això, què tenen a veure Sèrbia i Turquia?
 
Els motius per protestar de tots ells són diferents, però les tàctiques no violentes que fan servir en les seves lluites estan molt connectades, així com ho estan els activistes que comparteixen estratègies, idees noves i mètodes establerts. 'Everyday Rebellion' és una història sobre la riquesa de les protestes pacífiques, representades cada dia per gent apassionada a Espanya, l'Iran, Síria, Ucraïna, els EUA, el Regne Unit i Sèrbia.
 
'El Documental del Mes' té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. S'emet de manera simultània a més de 50 sales i cinemes de l’estat espanyol, de Xile i Argentina.
 
VÍDEO | Podeu veure el trailer del documental 'Everyday Rebellion' sota aquestes línies.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu