Dijous, 25 d'abril de 2024

Les estacions d'esquí pallareses s'adhereixen als actes del Dia Mundial de la Neu

Pallars Digital 13 de gener de 2015 a les 09:45

 
REDACCIÓ | El Dia Mundial de la Neu (World Snow Day) arriba el proper diumenge al Pallars. Les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya d'Espot i Port-Ainé, així com la de Tavascan, han organitzat una jornada festiva per commemorar aquesta celebració. 
 
En les dos estacions de FGC, es farà un concurs de Ninots de Neu. Tots aquells que vulguin podran participar en aquesta activitat que començarà simultàniament a les 12 del migdia a la zona dels Parcs Lúdics d'Espot i Port Ainé. La participació ha de ser d'un mínim de dos persones i els ninots més grans, els més originals i les millors imitacions de personatges coneguts tindran premi.
 
L’estació de Tavascan també vol celebrar el Dia Mundial de la Neu i aquest diumenge regalarà viatges gratuïts al Mirador del Corbiu amb la màquina Snow Retrac. Es faran viatges fins a completar un total de 16 passatgers i els interessats s’hauran d’apuntar el mateix diumenge a les taquilles de l’estació. Els primers 16 que s’apuntin, gaudiran d’aquests viatges, que tindran lloc a la tarda.
 
El Dia Mundial de la neu es compon de diferents activitats, que tenen lloc simultàniament en un únic cap de setmana a les estacions d'esquí de tot el món.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia