Dissabte, 27 d'abril de 2024

Endesa inverteix 20.000 euros en reforçar la seguretat a la subestació de La Torre de Capdella

Pallars Digital 8 de gener de 2015 a les 10:58

 
REDACCIÓ | Endesa ha finalitzat recentment una reforma tecnològica a la subestació de la Torre de Capdella, a la Vall Fosca, amb l’objectiu de millorar la seguretat a la instal·lació i, així, millorar la qualitat i continuïtat del servei als clients que depenen d’aquesta infraestructura, única al municipi.  
 
En concret, els treballs han consistit en substituir dos interruptors de la subestació que es troben en cel·les de mitja tensió a 11 kV, i que fan la funció d’aïllament de mitja tensió, per uns altres amb una tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució.
 
D’aquesta manera s’aporta una millora substancial en la velocitat d’actuació davant d’incidències, ja que permet aïllar més ràpidament defectes que puguin produir-se a la xarxa de mitja tensió. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients. 
 
La inversió, aportada íntegrament per la Companyia, ha estat de 20.000 euros i forma part del pla d’inversions d’Endesa a la comarca del Pallars Jussà per a millorar la xarxa elèctrica i assegurar una òptima qualitat del servei.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu