Dissabte, 27 d'abril de 2024

Tremp habilitarà un nou pàrquing al centre amb unes 30 places gratuïtes

Pallars Digital 31 de desembre de 2014 a les 09:24

 
REDACCIÓ | L´Ajuntament de Tremp habilitarà una zona de pàrquing amb 30 places al centre històric aquest mes de gener. L´últim ple, celebrat la setmana passada, va aprovar el lloguer d´un terreny de 800 metres quadrats entre el carrer Lleida i el passeig Pare Manyanet que es destinarà a pàrquing públic els pròxims cinc anys, tal i com avança Segre
 
L´alcalde de Tremp, Víctor Orrit, va recordar que aquest aparcament se sumarà a les gairebé 40 places que ja hi ha a la baixada de la Creu de la capital del Pallars Jussà. Orrit va declarar que tant aquestes últimes places com l´esplanada de pàrquing ja en marxa formen part d´un pla per augmentar el nombre d´aparcaments al centre, una demanda històrica de veïns i comerciants.
 
L´ajuntament llogarà la finca urbana a un particular durant cinc anys al preu de l´IBI i transcorregut el període de contracte podrà ampliar-se si així ho desitgen les parts. L´alcalde de Tremp va explicar que està previst que aquesta setmana comencin els treballs de sanejament de la finca i s´asfaltin els 800 metres quadrats per acollir la nova zona de pàrquing al centre de Tremp. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu