Dijous, 9 de maig de 2024

Alumnes del Maria Immaculada de Tremp protagonitzen una cadena humana de recollida d´aliments

Pallars Digital 24 de desembre de 2014 a les 08:36

 
REDACCIÓ | Els nens i les nenes del col·legi Maria Immaculada de Tremp han celebrat l´entrada del Nadal amb una cadena humana solidària de recollida d´aliments. Cada infant ha dut una bossa amb aliments bàsics que han anat passant de mà en mà des de la porta de l´església, on es celebrava la festa d´entrada a les festes de Nadal, fins a la seu de Càritas on aquesta entitat ho ha dipositat directament en un vehicle del Banc d´Aliments.
 
El material recollit gràcies a la solidaritat d´aquests nens i nenes i les seves famílies, ja s´ha dipositat al magatzem del Banc d´Aliments que gestiona el Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb els voluntaris de l´associació APROP, perquè sigui distribuït entre les famílies que més ho necessiten.
 
El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha presenciat satisfet aquesta mostra de solidaritat dels nens i les nenes donat que considera que "gestos com aquest fan que els joves aprenguin a valorar les coses petites i els fan adonar de les necessitats que passen moltes persones properes a qui hem de donar el nostre suport".
 
Aquesta iniciativa, que ja s´ha convertit en tradició entre els alumnes del col·legi Maria Immaculada, s´impulsa des del centre per tal de conscienciar els més petits del valor solidari que cal transmetre durant les festes Nadalenques.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu