Dijous, 9 de maig de 2024

El Castell de Mur presenta a Foment el projecte de restauració de la fortalesa

Pallars Digital 22 de desembre de 2014 a les 09:03

 
REDACCIÓ | L'alcalde de Castell de Mur, Josep Castells, s'ha reunit amb la subdelegada del Govern a Lleida, Imma Manso, a qui li ha lliurat el projecte que l'ajuntament presentarà al Programa d'ajuts de l'1,5% Cultural del Ministeri de Foment. Manso, s'ha compromès a traslladar el projecte a la Secretaria d'Estat d'Infraestructures, Transport i Vivenda del Ministeri de Foment.
 
El projecte que presenta Castell de Mur a la convocatòria de l'1,5% Cultural contempla la restauració de l'interior del Castell per poder completar la restauració del conjunt arquitectònic i culminar, d'aquesta manera, 30 anys d'obres en aquest monument, referent de l'arquitectura civil i militar romànica del Pirineu lleidatà. El pressupost del projecte puja 406.779 euros.
 
El Programa de l'1,5% Cultural de Foment preveu finançar actuacions de conservació de bens immobles del Patrimoni Històric Espanyol. La convocatòria d'ajuts, publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat el passat 27 de novembre, preveu una partida de 47 milions d'euros.
 
El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza aquest dilluns.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu