Dilluns, 20 de maig de 2024

FGC adverteix que la vaga de treballadors d'SkiPallars afectarà a tota la comarca

Pallars Digital 17 de desembre de 2014 a les 16:39

 
REDACCIÓ | Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que gestiona les estacions d'esquí pallareses d'Espot i Port Ainé, avisa que la vaga convocada pels treballadors de SkiPallars afectarà "no només a FGC, sinó a tota la comarca", per les dates escollides i el tipus de negoci. 
 
En un comunicat, l'empresa explica que, "tot i que no disposa de capacitat legal per assumir la reivindicació del Comitè d´Empresa", ha presentat una petició formal a l´Administració "perquè valori la incorporació del personal d´Espot i Port Ainé al conveni col·lectiu de Turisme i Muntanya d´FGC", tal i com demana la plantilla.
 
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) expressa, al mateix text, la seva voluntat de treballar amb l´objectiu que el Comitè d´Empresa d´Espot i Port Ainé desconvoqui la vaga, prevista entre els dies 26 de Desembre de 2014 i el 6 de Gener de 2015. 
 
FGC assegura que "seguirà treballant per mantenir el diàleg obert i poder assolir l´acord que permeti mantenir l´activitat d´Espot i Port Ainé durant els propers dies i avançar en les reivindicacions dels seus treballadors".
 
El comitè d'empresa d'SkiPallars ha convocat dotze dies de vaga, entre el 26 de desembre i el 6 de gener.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu