Dilluns, 20 de maig de 2024

La CUP Pallars crida a no esquiar mentre duri la vaga dels treballadors d'SkiPallars

Pallars Digital 16 de desembre de 2014 a les 11:32

 
REDACCIÓ | La vaga anunciada pels treballadors de les estacions de esquí d'Espot i Port Aine, prevista per aquestes festes de Nadal, ja ha provocat les primeres reaccions polítiques. És el cas de la Candidatura d'Unitat Popular del Pallars, que en un comunicat, ha manifestat el seu suport a les treballadores i treballadors dels dos complexes hivernals.
 
En aquest comunicat, la CUP Pallars assegura que "estarà al costat dels treballadors abans, després, i durant la vaga" i insta els pallaresos i pallareses a no esquiar durant els dies en que la vaga estigui convocada. La CUP afirma que les comarques del Pallars "no són un parc temàtic ni un casino per vendre, revendre, i especular amb el territori" i que a la memòria està "la pífia" de Vall Fosca Ski Resort. 
 
"Els dos Pallars són l'espai vital de la nostra gent i no volem que sofreixi violència i misèria laboral per fer el joc al turisme i a quatre cacics empresarials i polítics de muntanya. Exigim als ajuntaments del Pallars Sobirà i del Pallars Jussà que defensin el comitè d'empresa d'Skipallars i que instin la Generalitat a incloure'l dins del conveni de turisme i muntanya", assegura la CUP en aquest comunicat.
 
El comitè d'empresa d'Skipallars, que agrupa les estacions pallareses d'Espot Esquí i Port Ainé, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha convocat dotze dies de vaga, entre els dies 26 de desembre i 6 de gener. Els treballadors d'ambdues estacions exigeixen que se'ls inclogui en l'àmbit funcional d'aplicació del conveni de FGC de turisme i muntanya, actualment en negociació.
 
Podeu llegir el comunicat de la CUP Pallars fent clic AQUÍ.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu