Dilluns, 20 de maig de 2024

El muntatge musical 'Christmas.cat' inicia al Pallars Jussà la seva gira pel territori

Pallars Digital 11 de desembre de 2014 a les 08:47

 
REDACCIÓ | La Basílica de Valldeflors de Tremp acollirà demà divendres a les 22h del vespre la preestrena del concert Christmas.cat, interpretat pel Cor de l´Orfeó Lleidatà. Aquest serà el primer cop que aquest espectacle innovador que porta les Nadales tradicionals al terreny del jazz, el swing, el rock o el funk, es representarà davant del públic.
 
Aquest esdeveniment forma part d´un cicle de concerts programats per la Diputació de Lleida en col·laboració amb els Consells Comarcals, que durà l´espectacle de forma gratuïta a diverses localitats.
 
Christmas.cat, dirigit per Pedro Pardo, conegut per ser membre del jurat del concurs musical 'Oh happy day' de TV3 , comptarà amb l´acompanyament instrumental d´un trio de jazz format per Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric i el propi Pedro Pardo al piano.
 
El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha apuntat que "aquesta és una gran oportunitat per als amants de la música a comarques, que molts cops veuen com els espectacles més innovadors i originals queden fora del seu abast". Per aquest motiu ha valorat molt positivament que aquest tipus d´esdeveniments arribin més enllà dels grans centres culturals.
 
Aquesta gira, que comença a Tremp, és prèvia a la presentació oficial que tindrà lloc el proper 23 de desembre a la Llotja de Lleida i per a la qual ja s´han esgotat les entrades. Els pallaresos i pallareses, però, tindran una altra oportunitat per veure l'espectacte: el 27 de desembre a l'església de Rialp. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu