Dilluns, 20 de maig de 2024

La Diputació de Lleida activa el pla de viabilitat hivernal per fer front a les nevades i gelades

Pallars Digital 9 de desembre de 2014 a les 16:48

 
REDACCIÓ | La Diputació de Lleida ha posat en marxa el Pla de Viabilitat Hivernal per tal de minimitzar l'impacte de les possibles nevades, gelades i altres situacions meteorològiques d'emergència a les carreteres que gestiona la institució. 
 
Entre les actuacions que es desenvolupen en el marc d'aquest pla, que es posa en marxa a totes les comarques lleidatanes a partir del 15 de novembre i fins al 15 d'abril, hi ha la previsió de potassa per fer front a possibles gelades i nevades de la xarxa viària titularitat de la corporació.
 
L'ens provincial ha fet una previsió total de 4.500 tones de potassa per a la campanya hivernal d'aquest any, de les quals 2.500 es divideixen entre les tres zones d'actuació: Zona 1 (Segrià, Garrigues, Pla d'Urgell, Urgell, Noguera i Segarra); Zona 2 (Alt Urgell, Cerdanya i Solsonès); i Zona 3 (Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Val d'Aran i Alta Ribagorça). 
 
Altrament, la Diputació de Lleida ha fet una reserva de 2.000 tones per atendre les peticions municipals a mesura que es vagin produint durant l'hivern.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu