Dilluns, 20 de maig de 2024

L'Ajuntament de La Pobla de Segur presenta el vídeo promocional del projecte Collegats

Pallars Digital 9 de desembre de 2014 a les 10:04

 
REDACCIÓ | El Molí de l'Oli de La Pobla de Segur va acollir dissabte l'acte de presentació i agraïment a les persones i entitats que han col·laborat en la posada en marxa del projecte Collegats. Durant l'acte es va donar a conèixer la versió extensa del vídeo promocional del congost, una presentació que va comptat amb la presència de la poblatana Anna Soldevila, directora de Soona Films.
 
Soldevila va explicar en un acte obert a tothom el 'making off' i el com es va fer el vídeo. Un vídeo promocional promogut per l'Ajuntament de la Pobla de Segur amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. El podeu veure al peu d'aquesta notícia o fent clic AQUÍ.
 
Projecte Collegats
 
Collegats és un projecte de desenvolupament local impulsat per l'Ajuntament de La Pobla de Segur, centrat en l'entorn de l'espai natural Collegats - Roques de Queralt. Té com a objectiu dinamitzar l'aprofitament dels recursos naturals i l'ecoturisme i la creació de l'ocupació local en aquests àmbits.
 
Una de les actuacions del projecte ha estat la recuperació de 8 quilòmetres de senders que conformen una xarxa de 40 quilòmetres d'itineraris per fer a peu o en bicicleta.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu