Dijous, 25 d'abril de 2024

Tot a punt a La Pobla de Segur per una nova edició del Firaski

Demà tindrà lloc al poliesportiu municipal el tradicional mercat de 2a mà d'esquí, muntanya i escalada

Pallars Digital 6 de desembre de 2014 a les 16:43
El Club Esquí de La Pobla de Segur (CEPS) està ultimant els preparatius per celebrar demà una nova edició de la Firaski i mercat de 2a mà, de 10h a 20h al poliesportiu municipal de La Pobla de Segur. Es preveu una afluència de 4.000 persones i al Mercat de 2a mà es preveu posar a una venta uns 700 articles.
 
Aquest any la Firaski ha ampliat el nombre d'estands (teniu la relació més avall), ja que l'objectiu és que es converteixi en punt de trobada d'empreses i entitats del món de la neu, la natura i la muntanya.
 
Avui dissabte dia 6 de desembre a les 19 h al poliesportiu hi haurà una xerrada sobre 'Primers auxilis a la muntanya' a càrrec de Carlos Fité Lloret i Àlex Bosch, tècnics de Transport Sanitari i guies de muntanya.
 
Durant tot el diumenge hi haurà: rocòdrom de 5,5 metres d´alçada, exposició de material antic d´esquí i muntanya a càrrec d´Albert Sangenís, reparació d´esquís a càrrec d´Ski Time, exposició dels Ninots de neu del concurs infantil i servei de bar a càrrec dels alumnes de 4t d´ESO de l´Institut.
 
Material de 2a mà
 
El material que es vulgui posar a la venta s´ha de portar al poliesportiu municipal aquesta tarda fins les 20h o demà mateix de 8h a 10h. La recollida del material que no s´hagi venut es farà el diumenge dia 7 de desembre a partir de les 20h i en un termini de 30 dies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor