Divendres, 26 d'abril de 2024

45 particulars participen a la 6a edició del Mercat de les Puces de La Pobla de Segur

Aquest mercat de productes de segona mà té com a objectiu fomentar la reutilització dels objectes

Pallars Digital 3 de novembre de 2014 a les 10:17
La Pobla de Segur ha celebrat aquest diumenge la 6a edició del Mercat de les Puces de material de segona mà. Gràcies a la participació de 45 particulars, s'ha aconseguit omplir un centenar de metres lineals de parades amb tota mena d'objectes de segona mà: joguines, llibres, mobles, roba, menatge, electrònica, bicicletes, bisuteria.
 
L´objectiu del Mercat és el de fomentar la reutilització dels objectes, queda assolit gràcies als particulars que, una vegada més, s´han implicat en aquest projecte de venda de material que no utilitzen. La proposta continua endavant gràcies a la implicació dels particulars en la venda i la recuperació d´objectes que encara poden ser reutilitzats. 
 
Aquesta iniciativa està inclosa en l´àmbit d´actuació del Pla de Barris dins del projecte 'Treball als barris' finançat pel Servei d´ocupació de Catalunya, com a eina de dinamització social i participació ciutadana, paral·lela a l´actuació urbanística que s´està iniciant al barri. 
 
El projecte està organitzat per l´Ajuntament de la Pobla de Segur i rep la col·laboració de l´Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor