Dissabte, 27 d'abril de 2024

Jussactiu anuncia que el Pallars oferirà un postgrau de Turisme de Muntanya

S'està conversant amb la Universitat d'Andorra i l'Autònoma de Barcelona per ubicar una de les subseus de la Diplomatura al Pallars

Pallars Digital 29 d'octubre de 2014 a les 13:32
La Societat de Foment del Pallars Jussà 'Jussactiu', conjuntament amb la Universitat d´Andorra i la Universitat Autònoma de Barcelona estan treballant en la creació d´un curs de postgrau per a la formació de gestors d´empreses i de programes turístics en l´àmbit rural i de muntanya. Una de les subseus de aquesta Diplomatura estarà ubicada al Pallars.
 
Aquest projecte respon a la iniciativa de la Societat de Foment del Pallars Jussà, S.A., que en el marc de la seva responsabilitat de foment del desenvolupament econòmic i el interès en ampliar les activitats en altres territoris ha decidit promoure uns estudis universitaris de postgrau orientats a formar professionals en la gestió d´empreses i de programes de turisme de muntanya.
 
Jussactiu, que està dirigit pel president de PIMEC i fill de Llimiana, Josep González, té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics del Pallars Jussà. També vol incidir en potenciar les empreses establertes, l'emprenedoria i el foment d'inversions i projectes que generin la creació de llocs de treball en benefici i projecció de la comarca.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor