Dilluns, 29 d'abril de 2024

Eugeni Roselló ja es troba a casa després d'abandonar al quilòmetre 442 de la Projekt500

El vencedor d'aquesta prova alemanya va ser el seu amic, el gironí Joel Jaile

Pallars Digital 7 d'octubre de 2014 a les 07:38
El pallarès Eugeni Roselló, que durant la setmana passada va participar a la Goldsteig Projekt 500, ja es troba a la Pobla de Segur després d'abandonar al quilòmetre 442 per problemes als peus i als genolls. Aquesta prova esportiva alemanya és una autèntica epopeia en forma de cursa, de 660 quilòmetres i 19.000 metres de desnivell positiu acumulat. El vencedor ha estat un català, el gironí Joel Jaile, que ha completat la ultra més llarga d'Europa amb set dies, dues hores i set minuts, o el que és el mateix, 170 hores i 7 minuts.
 
Fins el seu abandó, Roselló va liderar la cursa juntament amb Jaile. Els dos catalans havien arribat el dimecres al migdia com a líders destacats al punt de control de Passau, al quilòmetre 428 de la ultratrail més llarga d'Europa. Ho van fer amb un marge molt important sobre els seus perseguidors.
 
Tan bon punt va arribar al punt de control, Eugeni Roselló va començar a veure com se li inflaven els peus i els genolls, segons va explicar el seu equip de suport. Van descansar a l'hotel quasi nou hores però les sensacions a la sortida ja no eren massa bones. Els mals presagis es van confirmar 14 quilòmetres després amb l'abandonament del corredor de la Pobla de Segur.
 
Eugeni Roselló es troba ja al Pallars descansant i recuperant-se després de centenars de quilòmetres a les seves cames.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor