Divendres, 3 de maig de 2024

Un centenar de ciclistes participen a la 11a Trempedalada de la UC Tremp

Manel Serrano, en la ruta curta, i Albert Balagué, en la llarga, van ser els vencedors d'aquesta prova de ciclisme de muntanya

Pallars Digital 22 de setembre de 2014 a les 08:14
La Unió Ciclista Tremp ha organitzat, un any més, la Trempedalada, una prova amb BTT que transcorre per diferents rutes del Pallars Jussà. Prop d'un centenar de ciclistes es van donar cita dissabte al matí a la capital del Pallars Jussà per participar en una 11a edició amb algun canvi respecte les anteriors.
 
Els ciclistes van poder recórrer dos circuits: el llarg, de 79 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell; i el curt, de 29 quilòmetres i 700 metres de desnivell, assequible per tot tipus de corredors. Enguany s'ha reduït el nombre de trialeres, apostant per un recorregut més ràpid i segur en un entorn espectacular. 
 
Els vencedors de la 11a Trempedalada han estat Manel Serrano, en la ruta curta, que va completar el recorregut amb 1 hora i 20 minuts, i Albert Balagué, en la ruta llarga, finalitzada amb 3 hores i 11 minuts.
 
A part de fer esport i compartir la passió pel ciclisme de muntanya, els participants van poder gaudir d'un paisatge magnífic. Per una banda, es va pujar pel bosc d'Abella, una preciosa zona arbrada que connecta Abella de la Conca amb Bòixols. Per altra banda, la prova va passar per dins de la reserva natural de Boumort, una zona amb una gran riquesa faunística.
 
La Unió Ciclista Tremp organitza dos proves a l'any. La Trempedalada amb BTT d'aquest cap de setmana i La Pallaresa, la marxa cicloturista que es disputa a la primavera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor