Dimarts, 14 de maig de 2024

Els alumnes de P4 de Sort tornen avui a l'escola després que Ensenyament n'hagi apartat el mestre

Ensenyament ha substituït el docent, que passarà a reforçar els alumnes de primària

Pallars Digital 17 de setembre de 2014 a les 07:45
El col·legi Àngel Serafí Casanovas de Sort ha tornat a la normalitat aquest matí al recuperar la totalitat dels alumnes de P4. Els pares van acordar ahir al vespre en assemblea tornar a portar els nens a l'escola després que Ensenyament hagi apartat el mestre d'Educació infantil i n'hagi nomenat un de nou, que arribarà demà dijous. 
 
Segons fonts consultades pel diari Segre, la solució ha estat possible després que el centre hagi decidit destinar el polèmic mestre a tasques de reforç a primària i no a infantil, malgrat ser especialista d´aquest nivell.
 
La polèmica neix dilluns, quan la majoria dels alumnes de P4 -només van anar a l'escola 4 de 27- no van començar el curs perquè els pares no estaven d'acord amb el docent assignat per substituir la professora titular, de baixa per maternitat. Després d'una llarga reunió mantinguda entre el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, els pares i membres del centre, s'ha acabat arribant a l'acord. 
 
Els pares denunciaven que el docent assignat per substituir la professora titular ha mostrat anteriorment problemes de convivència i tacte i per això rebutgen que s'ocupi dels seus fills.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor