Diumenge, 19 de maig de 2024

Els 13 curts finalistes de la secció oficial, plat fort de la tercera jornada del Mostremp

Aquest dissabte es projectaran els 13 curts finalistes de la secció oficial del Mostremp

Pallars Digital 23 d'agost de 2014 a les 10:21
Aquest dissabte arriba el plat fort de la tercera edició del Mostremp, quan es projectin els 13 curts finalistes de la secció oficial. Aquests curtmetratges, d´un total de 125 presentats, optaran al premi de 2.000 euros atorgat pel jurat oficial i un altre de 1.000 euros que concedirà el públic. Els guanyadors però, no s´anunciaran fins diumenge, en l´acte de cloenda de la mostra. Enguany, el jurat de la secció oficial el formen la vicepresidenta de l´Acadèmia del cinema Espanyol, Judith Colell, l´ilolustrador Carles Porta, l´escriptor pallarès Pep Coll, l´actriu Ivana Miño i el director de cine Kepa Sojo. 
 
Ahir, cinema fet a casa. 
 
El cinema fet a casa nostra ha estat el gran protagonista de la segona jornada del Mostremp, cinema rural al Pallars. Aquest divendres es van projectar els cinc curtmetratges presentats a la secció Pallars&Ribagorça, una de les novetats de l´edició d´aquest any que pretén donar-li importància al cinema pallarès i ribagorçà; en definitiva, el fet a casa. Els curts Espés, Barasona, Pensaments, La llegenda dels Pirineus i Fam de déu optaran al premi de 300 euros. El guanyador se sabrà el diumenge, quan se descobreixin els guanyadors de totes les seccions de la mostra. 
 
Abans però, s´han projectat els documentals precedents del Festival Internacional del Cinema Etnogràfic de Catalunya i de la Mòstra de Cinema Occitan, dins la secció "Festival Amics", una de les novetats del Mostremp 2014.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor