Divendres, 17 de maig de 2024

El Rotary Club Espot-Pallars premia el millor estudiant de Batxillerat del Sobirà

En una altra de les activitats organitzades, 16 nois i noies procedents de tot el món han fet una estada de 5 dies al Pallars

Pallars Digital 18 de juliol de 2014 a les 11:38
El Rotary Club Espot-Pallars va fer entrega el passat dissabte al vespre de la menció honorífica i la beca al millor estudiant de 2n de Batxillerat del Pallars Sobirà, que va recaure en Guerau Marquès. La nota s'extreu de la mitjana de les PAAU i del Batxillerat i està organitzada conjuntament amb l'INS Hug Roger III de Sort. Va fer entrega de la menció i la beca el Sr. Antoni Castellà, Secretari d´Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. 
 
L´objectiu del premi és el de mostrar als joves estudiants que al Pallars hi ha gent disposada a ajudar a que la gent de la comarca assoleixi l´excel·lència dins i fora de la comarca. Així mateix, el que es pretén des del Rotary Club Espot-Pallars és que els estudiants vegin que al Pallars hi ha oportunitats i que l´opció de quedar-se a treballar o desenvolupar un projecte a la zona és perfectament valida.
 
El Club Rotary és una associació de professionals del Pallars que, a la vegada, pertany al Club Rotary Internacional, present a tot el mon. La seva missió és la de fer accions, a través de les influencies i treball de cadascun dels seus components, que repercuteixin positivament sobre el territori. El club té una antiguitat de tres anys, i està format per 15 socis.
 
Estada internacional de 16 nens i nenes al Pallars
 
Una altra de les activitats que el Rotary Club Espot-Pallars ha estat desenvolupant els darrers dies ha estat l'estada d'un grup de 16 joves provinents de tot el món que del 10 al 15 de juliol van estar al Pallars. 
 
L´objectiu del Camp Rotary per Joves es la de fer una estada de 15 dies a Catalunya compartint els valors que impulsa el club en un ambient plenament internacional. Les poblacions que formen part del Camp són Espot, Vic i Mataró, que acullen els nois i noies 5 dies cadascú.
 
Aquest Camp, en el que s´hi barregen els alguns joves del Pallars, permet teixir relacions d´amistat en l´àmbit internacional. El Camp es fa amb la col·laboració dels clubs de Vic i Mataró.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor