Dijous, 25 d'abril de 2024

Comencen les obres dels pisos tutelats de Rialp promoguts per dos avis octogenaris de la població

Els germans Farrero han aportat 700.000 euros per fer aquesta promoció d'habitatges que estarà enllestida al 2016

Pallars Digital 16 de juliol de 2014 a les 10:54
Els germans Farrero de Rialp, de més de 80 anys, han començat les obres d'una promoció de pisos tutelats per a avis. Aquests veïns de Rialp han aportat, de forma altruista, 700.000 euros per la construcció de 10 habitatges. La construcció es fa en un terreny municipal i un cop finalitzada l'obra la cediran a l'Ajuntament. 
 
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha dit que el consistori té previst entregar la concessió a una empresa especialitzada. Sabarich ha destacat la generositat i altruisme d'aquests dos germans de Rialp que destinen tot el seu patrimoni al poble. Aquesta instal·lació serà la primera del Pirineu d'aquestes característiques. Es preveu que l'any 2016 puguin entrar en funcionament.
 
L'edifici tindrà 10 pisos d'uns 36 metres quadrats i espais comuns com menjador, sala de lleure o bugaderia. Els pisos tutelats són habitatges de lloguer on les persones grans viuen de manera independent, amb serveis que els eviten les feines domèstiques i tenen atenció mèdica. 
 
La prioritat per poder residir a un d'aquests pisos tutelats serà ser veí del municipi de Rialp i si amb la demanda de la gent gran de Rialp no s'omplen s'ampliarà l'oferta a tota la comarca, ha dit Sabarich.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor