Dissabte, 4 de maig de 2024

Canal Plus dedicarà la pròxima temporada diversos reportatges a la pesca al Pallars Sobirà

L'equip de rodatge està enregistrant aquesta setmana els diferents reportatges, pel canal temàtic de caça i pesca

Pallars Digital 16 de juliol de 2014 a les 08:40
La pesca de truites de riu a la comarca del Pallars Sobirà, com també a diferents llacs de la Val d'Aran, formarà part del contingut de diversos programes de televisió que emetrà la pròxima temporada Canal Plus per mitjà del seu canal temàtic de caça i pesca. Aquests mateixos programes també es podran seguir mitjançant el canal web de la productora de natura i aventura Instinto Final, que s'encarrega de la seva realització, i a través de Smart TV i altres plataformes digitals.
 
El rodatge dels diferents capítols que emetran sobre la pesca a les comarques del Pirineu de Lleida va tenir lloc la setmana passada al Pallars Sobirà i a la Val d'Aran. La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha col·laborat en l'organització del viatge, conjuntament amb les oficines de turisme del Pallars Sobirà i Torisme Val d'Aran.
 
L'equip de periodistes que s'han desplaçat fins a les comarques del Pirineu de Lleida és format per tres persones i encapçalat pel fotoperiodista Ángel Fernández, que té publicats més de 300 reportatges i tres llibres. L'equip va rodar de dilluns a dimecres a diferents indrets de pesca a la comarca del Pallars Sobirà, com ara el riu Noguera de Cardós, l'embassament de la Torrassa, el riu Vallferrera i el riu Noguera Pallaresa, a la zona de Bonabé. Durant tota la seva estada són acompanyats per guies fluvials i d'alta muntanya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, pesca, truita