Dissabte, 4 de maig de 2024
caiac

Oriol Colomé i Quim Fontané, a semifinals de K1 a Sort

Fontané ocupa la quarta posició de la general a tan sols dos punts del tercer classificat, el francès Devred

Pallars Digital 11 de juliol de 2014 a les 10:04
No hi hagut treva durant la segona jornada de las finals de la Copa del Món de caiac de Sort. Els millors palistes d´aquesta modalitat de piragüisme han entrat en joc i s'ha vist un gran espectacle sobre l´onada de la Noguera Pallaresa. El públic assistent ha pogut gaudir dels loops i altres acrobàcies tècniques increïbles que aquests malabaristes del caiac són capaços de fer aprofitant la força del aigua. 
 
En K1, la categoria reina, la fase preliminar ha estat molt dura i accedir a semifinals estava molt car. Dels representants espanyols només s´han classificat per a les semifinals, a la qual només accedien els 20 millors, els catalans Oriol Colomé del Club Kayak Sort i Quim Fontané del Club Salt Ter. Fontané ocupa la quarta posició de la general, a tan sols dos punts del francès Sebastien Devred. La classificació la lidera el nen prodigi d´aquest esport i actual campió del món, el nord-americà Dane Jakson, de 19 anys. 
 
Jakson ha fet una actuació estratosfèrica i ha deixat clar que si no passa res estrany ha vingut a Sort a guanyar la prova i coronar-se campió absolut de la Copa del Món. Això sí, amb el permís del francès Mathie Dumoulin, que ocupa la segona posició de la general, a tan sols 10 punts de l'americà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor