Diumenge, 5 de maig de 2024

L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, nega haver percebut ni un sol euro en dietes de la FMC

Apel·la a una part de l'informe policial on es diu que a la documentació comissada no hi apareixen aquestes transferències

Pallars Digital 4 de juliol de 2014 a les 09:56
L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, ha negat haver rebut sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), tal com va fer públic ahir la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció. 
 
Orrit s'ha afanyat a desmentir rotundament que hagi cobrat dietes per un total de 2.249 euros, i ha fet arribar als mitjans de comunicació un foli de l'informe policial on diu que en la documentació i comptabilitat comissada el 27 de novembre del 2012 no s'han localitzat les transferències cap a l'alcalde de Tremp.
 
En el document dels Mossos adjuntat per Orrit en el comunicat hi posa textualment: "cal tenir en compte respecte les remuneracions plasmades que les transferències cap a Mollerussa (se suposa Teresa Ginestà), Llorenç Artigas Planas, Josep Fèlix Ballesteros i Víctor Orrit, consten en la documentació lliurada per la FMC en data de 27 de juny de 2013. Enlloc dels documents i comptabilitat incautada el 27 de novembre de 2012 s'han localitzat aquestes transferències cap a aquestes persones".
 
En declaracions al programa 'Els Matins' de TV3, Orrit ha lamentat la polèmica i ha afirmat que "ens estan tractant com a delinqüents i no ho som". Podeu veure la intervenció de l'alcalde al programa fent clic AQUÍ.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor