Dissabte, 18 de maig de 2024

'Famtrip' al telefèric de la Vall Fosca

Les empreses turístiques de la comarca i de la Vall Fosca realitzen avui un viatge de familiarització per conèixer les novetats del telefèric

Pallars Digital 1 de juliol de 2014 a les 08:21
Dins les accions per promoure el telefèric de la Vall Fosca-Sallente, aquest any es realitza una visita al telefèric perquè les empreses turístiques que vulguin conèixer l´accés en telefèric al Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici a Estany Gento per la Vall Fosca i els serveis que s´ofereixen, ho puguin conèixer de primera mà.
 
Aquest 'famtrip' comptarà amb la presència d´Adela Rubio, cap de la secció de Comerç i Turisme del Departament d´Empresa Ocupació als serveis Territorials de Lleida, i de Jaume Dalmau, cap del Servei d´Empresa i Ocupació a Lleida també. Així mateix, hi seran presents empresaris turístics de la comarca i de comarques veïnes.
 
Els assistents pujaran amb telefèric, faran una caminada per conèixer l´entorn d´Estany Gento, a la cota 2.200 i visitaran els instal·lacions del Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i del bar i restaurant. La jornada finalitzarà amb la visita a la tarda del Museu Hidroelèctric de Capdella.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor