Divendres, 26 d'abril de 2024

El poblatà Eugeni Roselló s'adjudica per segon any consecutiu la Volta Cerdanya Ultrafons

Roselló va completar els 214 quilòmetres de recorregut en 32 hores i 17 minuts

Pallars Digital 9 de juny de 2014 a les 10:37
El corredor de muntanya de la Pobla de Segur, Eugeni Roselló, s'ha imposat aquest cap de setmana en la prova reina de la Volta Cerdanya Ultrafons, que compta amb un traçat de 214 quilòmetres de longitud i 10.000 metres de desnivell positiu. És la segona vegada consecutiva que Roselló s'imposa en aquesta cursa, ja que l'any passat també va vèncer en aquest mateix escenari.

El corredor pallarès ha precisat de 32 hores i 17 minuts per completar el recorregut de la prova, un temps sensiblement superior a la marca aconseguida per ell mateix fa un any, quan ho va fer en poc més de 29 hores. Aquesta és la seva primera victòria en solitari en aquesta prova, ja que en la passada edició va compartir victòria amb Eduardo Pérez.

D'aquesta manera, Eugeni Roselló es confirma com un dels millors especialistes en carreres d'ultrafons, després de la seva victòria fa dues temporades a la 'The Spine Race', una carrera britànica de més de 400 quilòmetres de distància.