Dissabte, 18 de maig de 2024

Neix al Pallars Sobirà un festival de grups de l'escena alternativa catalana

La primera edició del Maldaltura tindrà lloc el 19 de juliol amb sis formacions, en un prat proper a Llessui, en plena Vall d'Àssua

Pallars Digital 3 de juny de 2014 a les 09:39
Llessui acollirà a partir d'aquest juliol un nou festival dedicat a grups underground i alternatius de la nova escena musical catalana. Sota el nom de Maldaltura, Llessui serà seu el 19 de juliol de la primera edició d'aquest nou certamen, que es desenvoluparà en un prat proper al poble situat a més de 1.400 metres d´altitud, en plena Vall d´Àssua.
 
Organitzat per l´associació cultural L´Eix del Mal, integrada per amants de la música, el Festival de Música Independent de Llessui, naix amb l´objectiu de "divulgar la música popular contemporània en el seu vessant més underground donant a conèixer l´obra de formacions emergents, oblidades o ignorades pel seu escàs interès comercial", tal i com expliquen a la seva web.
 
El festival comptarà amb les actuacions de sis formacions: el trio barceloní de rock, garage i blues Macho, amb el seu segon disc sota el braç, 'Aturuxo vudú'; el duo de postpunk Vàlius, amb l´àlbum 'Escola'; el quartet de postpunk femení Les Sueques; el trio barceloní The Saurs amb el seu so garage punk de melodies pop; la banda pop indie Neleonard; i Dofí Malalt, nom sota el qual actua el cantautor d´origen lleidatà Kim Gomà. 
 
El festival, de caràcter gratuït, compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de Sort i l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor