Divendres, 26 d'abril de 2024

Rialp tanca amb èxit el Torneig Rialp-Pallars Sobirà de futbol base

FIF Lleida, Barça, Nàstic i Atlètic Vilafranca, els vencedors en les respectives categories

Pallars Digital 2 de juny de 2014 a les 07:00
Rialp va tancar ahir a la tarda amb l'entrega de trofeus el Torneig Rialp-Pallars Sobirà de futbol base, un esdeveniment que enguany ha arribat a la 4a edició. Durant tot el cap de setmana, el camp de futbol municipal ha acollit un total de 66 partits on s'han enfrontat els 21 equips dels 11 clubs participants, entre els quals destaquen noms com els del Futbol Club Barcelona, el Lleida Esportiu o el Nàstic de Tarragona.
 
Els equips vencedors han estat el FIF Lleida en categoria benjamí, el Futbol Club Barcelona en categoria aleví, el Gimnàstic de Tarragona en categoria infantil i la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca del Penedès, en categoria cadet.
 
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha valorat molt positivament aquesta 4a edició: "estem molt contents perquè més que assolir hem superat les expectatives. A més, s'ha donat vida al municipi durant tot el cap de setmana". Pel que fa al propi Torneig, Sabarich destaca el 'fair play', la gran participació i el bon temps: "ha estat una jornada rodona i hem estat, per dos dies, la capital del futbol base a Lleida".
 
El torneig, organitzat per l'Ajuntament de Rialp, l'Escola de Futbol i el Futbol Club Rialp, ha comptat durant els dos dies amb la participació de gairebé 400 joves esportistes. L´impacte econòmic previst al Pallars està estimat en més d´un miler de persones i uns 40.000 euros.
 
El 4t Trofeu Rialp-Pallars Sobirà de futbol base s'ha consolidat en aquesta 4a edició i s'ha convertit en un dels principals tornejos que es disputen a la província de Lleida. El torneig compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i diversos patrocinadors privats com són, entre altres, Sefocat SL, Cervós SA i Sebastià Industries de la Fusta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor