Divendres, 26 d'abril de 2024

Els trempolins més joves se solidaritzen amb els nens i nenes hospitalitzats

Quatre alumnes del Maria Immaculada van rebre un diploma del 3r certamen literari

Pallars Digital 27 de maig de 2014 a les 15:24
Ahir a la tarda va tenir lloc a Tremp la 12a edició de 'Dibuixos solidaris, somriures per a nens i nenes' i com cada any els alumnes de les escoles Valldeflors i Maria Immaculada han portat les seves creacions al vestíbul de l´Ajuntament de Tremp on els han recollit els responsables de l´Aula hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l´Hospital Universitari Arnau de Vilanova. 
 
Amb aquests dibuixos, els nens i nenes trempolins volen transmetre els seus desitjos de salut i alegria als infants hospitalitzats. La participació ha estat molt nombrosa i aquestes aportacions artístiques han arribat avui a cadascuna de les habitacions d´aquests nens i nenes que les esperen amb il·lusió.
 
A banda, durant aquest acte també s´han lliurat tres diplomes de menció especial del 3r certamen literari de l´Aula hospitalària, enguany dedicat a la igualtat sota el títol 'El dret a la diferència és la igualtat de les persones'. Aquestes mencions han estat per a 4 alumnes del col·legi Maria Immaculada de Tremp, Mireia Llarden, Toni Vila, Alexandra Falconi i Anna Espinosa.
 
També ha participat a la recollida de dibuixos la Fundació La Caixa que ha lliurat a cada participant una bossa amb obsequis.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor