Dissabte, 18 de maig de 2024

Un any d'informació de proximitat a les comarques pallareses

El diari Pallars Digital compleix avui el primer aniversari del seu llançament amb més de 55.000 usuaris únics i gairebé 700 visites al dia

Pallars Digital 27 de maig de 2014 a les 05:56
Aquest dimarts, 27 de maig de 2014, el diari Pallars Digital compleix el seu primer aniversari. Va ser el dilluns 27 de maig de 2013 quan s'inaugurava aquest mitjà de proximitat al Pallars, un mitjà de comunicació que dóna cobertura de forma exclusiva a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.
 
Des del primer dia, els objectius prioritaris del diari passen per donar veu a les diferents realitats del conjunt de les dos comarques que formen el Pallars, esdevenir un element cohesionador del territori i informar sobre l'actualitat de les comarques pallareses.
 
Pallars Digital es caracteritza per la seva condició de proximitat, la independència en la comunicació i l'aposta per la participació dels seus lectors. Pretén ser un mitjà social, dinàmic i proper, que acosti els pallaresos a una cultura periodística digital poc desenvolupada en el nostre territori però en constant creixement a la resta de les comarques catalanes. 
 
Unes xifres que marquen la diferència
 
Durant aquest any, pallarsdigital.cat s'ha convertit en el mitjà de comunicació de referència de les comarques pallareses, i registra una mitjana de 689 visites al dia, una xifra espectacular que s'accentua tenint en compte que als dos Pallars hi viuen poc més de 20.000 persones. En tot l'any, han visitat el web 55.000 usuaris únics, i el rècord d'audiència del diari en aquest primer any de vida es va produir per les inundacions del riu Noguera Pallaresa, el 18 de juny de l'any passat, amb 1.536 visites.
 
A aquestes xifres hi cal afegir les dels seguidors a les xarxes socials. Entre Facebook i Twitter, el diari digital suma 5.011 seguidors -3.310 a Facebook i 1.701 a Twitter- per situar-se en una molt bona posició a les xarxes socials, on les piulades, els comentaris i les fotos generen una gran interacció entre els usuaris.
 
Per descomptat, aquest projecte no seria possible sense la confiança que dia rere dia ens dipositen els nostres lectors i, com no, sense els nostres col·laboradors i anunciants que donen vida al diari i el sustenten econòmicament.
 
Festa d'aniversari
 
Per celebrar l'efemèride, el diari ha organitzat una petita festa pel proper 7 de juny a l'Era d'en Balust de Salàs de Pallars. La festa de celebració serà oberta a tothom, amb entrada gratuïta, i comptarà amb les actuacions dels osonencs Oques Grasses -grup revelació premis Enderrock 2014- i els trempolins Res a Dir. 
 
A més, durant la nit es sortejarà una samarreta oficial del Futbol Club Barcelona amb el '5' de Carles Puyol, signada i dedicada per l'etern capità blaugrana. Per participar al sorteig, es podran comprar les tires la mateixa nit de la festa. També s'oferirà un passi de moda a càrrec de la botiga de Tremp Anaritz. Hi esteu tots convidats!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor