Dissabte, 20 d'abril de 2024

Pere Lladós, veí de Tremp, rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director territorial del Departament a Lleida, Josep Maria Forné, li va lliurar dissabte la medalla pels seus cent anys de vida

Pallars Digital 19 de maig de 2014 a les 08:17
El director territorial de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, va lliurar dissabte la Medalla Centenària del Departament al senyor Pere Lladós, veí de Tremp. Amics i familiars van acompanyar l´homenatjat en un acte on també hi van assistir la regidora de l'Ajuntament de Tremp, Teresa Montanuy i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach.
 
Pere Lladós i Climent va néixer a Tremp, on va passar bona part de la seva joventut fent de pagès. Més endavant va marxar a la Pobla de Segur, on va treballar en un magatzem de material elèctric i després a Pont de Suert. A València d´Àneu va conèixer la seva dona, amb qui va tenir 4 fills.
 
Quan es va jubilar i fins que la salut li ho ha permès va seguir treballant el seu hort i tenint cura dels seus 8 néts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l´any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor