Dissabte, 4 de maig de 2024

El conseller de Justícia, Germà Gordó, inaugurarà demà la 50a Fira de Primavera de Tremp

Els dies 10 i 11 de maig Tremp celebra la seva tradicional Fira de Primavera que enguany compleix el seu 50è aniversari

Pallars Digital 9 de maig de 2014 a les 06:10
El conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, serà l´encarregat de tallar la cinta inaugural d´aquesta edició especial de la Fira de Primavera de Tremp, que aquest any compleix 50 anys. 
 
L'acte institucional tindrà lloc a les 12 del migdia i, a més de la passejada habitual pels diferents estands, el conseller podrà veure l´exposició sobre el 50è aniversari de la Fira, a Cal Palmerola, i degustar els productes 'Al teu gust, aliments del Pallars' que s´oferiran al final del recorregut.
 
Els diferents espais de la Fira acullen enguany un total de 150 expositors, on destaca el sector agroalimentari, on s'hi podran trobar una vintena d'elaboradors locals. En el marc d'aquesta 50a edició de la Fira també hi té cabuda la 7a Fira de l´Embotit del Pirineu, amb el concurs que s´ha convocat per al dissabte i on el públic, a més de tastar i comprar els millors embotits del Pirineu, podrà participar en els tallers i degustacions que tindran lloc durant el diumenge. 
 
La gastronomia pallaresa també té un espai destacat en aquesta Fira de Primavera amb el sopar tast que organitzen els restauradors de l´Apat, el dissabte a la nit. L´artesania i els antics oficis també s´afegiran a l´esdeveniment el diumenge, al Mercat del Pirineu Fantàstic, al llarg de tot el nucli antic.
 
Activitats paral·leles
 
Com sempre, l´Ajuntament de Tremp, així com diverses entitats i alguns expositors han organitzat un bon nombre d´activitats paral·leles durant tot el cap de setmana per fer d´aquesta Fira més que un espai de trobada per a professionals, sinó també una proposta de lleure per a tots els públics.
 
Una de les més destacades és la primera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Tremp, que tindrà lloc diumenge, i que està organitzada per 'Lo Club del Foso', una entitat de recent formació que agrupa a persones amants dels coches clàssics de Tremp i comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor